1 Following
Bessie

Bessie

Currently reading

Burial Rites
Hannah Kent
Zombicorns (Zombicorns, #1)
John Green
Hopeless (Hopeless, #1)
Colleen Hoover
The Catcher in the Rye

Bared to You: A Crossfire Novel

Bared to You  - Sylvia Day Wow, en overraskelse.Jeg læste de første 20-30 sider og tænkte: Nej! Det gør jeg ikke det her. Det er simpelthen dårligt udført. Uinteressant historie - Ingen historie. Dårligt skrevet. Alt for mange, alt for langtrukne beskrivelser af én mands udseende. Der er jo ikke nogen, der tænker sådan, i så udført en grad, om en person, de tilfældigt støder ind i. Det er for meget. Stop det! Hold nuMen så fandt jeg på lige at kigge, hvad der skete i næste kapitel. Sikkert ingenting, ... men bare lige for at være sikker.Wow, den historie ... Den tog fat, og så ville den bare ikke give slip igen.Der er ganske sikkert ikke meget ved den, der er realistisk, men det er jo så uvigtigt. Og den er meget sandsynligvis et stort plageri af 50 Shades of Grey, men nu skal jeg jo som bekendt ikke læse 50 Shades of Grey, så det er mindst lige så uvigtigt. (Jeg forbeholder mig retten til at være overbevist om, at den her historie faktisk er bedre end E.L. James' - Bare fordi, det må den nødvendigvis være.)Jeg er ret så utålmodig efter at få fingrene i den næste del. Uff, det er ikke godt det her.