1 Following
Bessie

Bessie

Currently reading

Burial Rites
Hannah Kent
Zombicorns (Zombicorns, #1)
John Green
Hopeless (Hopeless, #1)
Colleen Hoover
The Catcher in the Rye

"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola" (in Danish)

"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola" - Lotte Skou Hansen Det tog mig sådan ca. 2 mdr. at komme igennem den her bog. Jeg var ikke ligefrem vild med den. Men jeg har det lidt sådan, at når jeg først er gået igang med en bog, så giver det mest mening af få slutningen med også. Nå, men positivt: Der var en hel del af observationerne deri, som jeg i den grad kunne nikke genkendende til (til trods for, at jeg aldrig har været i Uganda): 1) Extended family-konceptet. Hun nævner det kort, og hendes kommentarer omkring det begrænser sig til fordelene for forældreløse børn som konsekvens af AIDS-sygdommen. Der er vel mere i det. Men stadig. Og det er et genialt koncept i hvert fald. 2) Flashing (heri "beeping"). Hah! Første gang der var nogen, der gjorde det ved mig, reagerede jeg ret meget som beskrevet i bogen. Det var super frustrerende. 3)Regnen. Eller "nobody goes anywhere when it rains". Igen var min umiddelbare indstilling helt den samme: Jamen, tingene kan vel ikke bare gå i stå??! Åh, jo, det kan de. Og apropos det, så den uoverkommelige 4) African time. Her kan jeg kun sige, det må være genetisk bestemt. Jovist, meget kunne tale for, at det er kulturelt betinget, men jeg bliver nødt til at tro på, at der er noget genetisk, for det er min egen eneste undskyldning.Der var flere af dem, og det var rart med et "gensyn" med alle de observationer og overvejelser, jeg selv er stødt på. Samtidigt var der dog også meget af bogen, som fokuserede på ting, som jeg egentlig ikke synes satte hende eller "sagen" hun arbejde for i et særligt flatterende lys (jeg siger ikke her, at det var hendes formål med bogen.) Og dele af den bekræftede bare mine forestillinger om unge, som tager ud et ½ år på vegne af de her nødhjælpsorganisationer. Igen ikke på nogen positiv måde. Derudover var den bare ikke specielt ophidsende skrevet/udformet. Der skete meget lidt i løbet af den, og de rigtig gode observationer var det noget langt i mellem, synes jeg.