1 Following
Bessie

Bessie

Currently reading

Burial Rites
Hannah Kent
Zombicorns (Zombicorns, #1)
John Green
Hopeless (Hopeless, #1)
Colleen Hoover
The Catcher in the Rye

Jeg lever, far (in Danish)

Jeg lever, far: En personlig fortælling fra Utøya - Siri Marie Seim Sønstelie, Erik H. Sønstelie, Hanne Steinicke

Det er udmattende læsning. Nødvendigvis. Jeg har tudet så meget igennem dem. Men det var der som sådan ikke meget overraskende i. (Jeg tudede om end endnu mere, da jeg læste "Tre meter fra Breivik".)
Jeg vil ikke sige, at bogen, sproget osv., er noget prisværdigt. Den bliver lidt lang sommetider, måske fordi det ikke er litterær kvalitet og teknik der er i hovedsædet, og måske fordi man gerne villet have alt med. Men ikke desto mindre er jeg glad for, at der er nogen, der har gidet dele deres oplevelser. Så kan jeg få stillet min morbide sult efter viden og beretninger om dengang for to somre siden. Få afhjulpet min store nysgerrighed - og endnu større manglende forståelse for, hvordan sådan noget går til. Og hvad i al verden vi må gøre, når det gør - altså, går til.